logo

Servicii FINTAX

Servicii de consultanta fiscala

Echipa noastra de profesionisti va poate oferi servicii de consultanta fiscala, care acopera diverse arii fiscale prin furnizarea de servicii pe o baza continua sau tranzactii ad-hoc, pregatirea de rapoarte scrise sau reprezentarea clientilor in relatia cu autoritatile fiscale sau asistenta pe parcursul negocierilor. De asemenea furnizam servicii de asistenta in obtinerea acordurilor de prețuri in avans (APA) de solutii fiscale individuale anticipate (SFIA) de la autoritatile fiscale din Romania, indiferent de zonele de impozitare. Colaboram indeaproape cu parteneri din afara României pentru a va oferi solutii fiscale internationale integrate.
Serviciile noastre cele mai frecvent oferite constau in:
- Servicii generale de consultanta fiscala
- Servicii de asistenta fiscala in tranzactii

Mai mult

Contabilitate

Serviciile de contabilitate implica furnizarea de servicii de consultanta in fata schimbarilor, fie ca vorbim despre impactul asupra activitatilor zilnice sau reorganizari, finantari prin indatorare sau prin capital, insolventa sau faliment.
Pentru succes in afaceri, furnizam urmatoarele servicii de contabilitate:
- Contabilitate primara si contabilitate financiara
- Pregatirea Situatiilor Financiare conform Standardelore Romanesti de Contabilitate
- Pregatirea de rapoarte pentru management
- Servicii de consultanta in domeniul contabil si financiar
- Optimizarea proceselor financiare si de afacerii (ex. proiectare si implementare de proceduri)

Mai mult

Salarizare si administrarea resurselor umane

Deoarece oamenii sunt cea mai importanta componenta a unei organizatii, serviciile noastre includ gestionarea salariilor si mobilizarea activitatii in vederea dezvoltarii profesionala eficiente si individuale a angajatilor.

Serviciile noastre de Salarizare acopera:
- Colectarea datelor
- Pregatirea sumelor de plata lunara
- Pregatirea statelor de plata

Serviciile noastre de administrare a resurselor umane includ:
- Pregatirea si administrarea bazelor de date a angajatilor, structura organizationala si clasificarea locurilor de munca
- - Administrarea contractelor de munca

Mai mult

Allinial Global is an accounting firm association of legally independent accounting and consulting firms that aims to find not just a good solution to your business challenges—but the best solution for you. Working with Allinial Global firm gives you the opportunity to have access to the experience and knowledge of every firm in our organization through our Transfer of Excellence. We have offices in North America and throughout the world through international members and partnerships. Read more...